Megpróbáltam importálni

2010/02/27. - írta: Nyica

a könyvjelzőt, de nem sikerült.

Eddig jutottam:

Bal felső sarokban megnyitottam a Fájl feliratú ablakot, onnan tovább mentam az impotálás és exportálás részre, rákattintva kaptam egy olyat, hogy Nestcape/Firefox könyvjelzők importálása. Itt kiválasztottam a C meghajtón a Program Files nevű mappát, abban volt a Mozzilla, arra rákattintottam, innentől fogva semmi nem történt.

Vagyis, hogy igen. Elkezdtem testre szabni az Operát, és addig szabtam, hogy elbasztam elszabtam. A felső sorból eltűntek azok a feliratok, hogy Fájl, Szerkesztés, Nézet, stb. Először ugyanis kitettem oldalra egy kis takaros dobozba, de rájöttem, hogy jobb volt a fölső sávban. Vissza akartam tenni, de eltűntek.. Helyette most van olyan, hogy Mentés, Nyomtatás, akármi.

Ja, és Explorerben is meg akartam nézni a blogomat, hogy ott hogy működik ez az Operás álom, de meg sem nyitja, esetleg  egy pár pillanatra, de aztán kiírja, hogy a keresett oldal nincs meg.

A végén még vissza kell térni a Mozzillához, legalábbis blogbejegyzést érdemesebb innen írni. Viszont olvasgatni, játszani lassú.

                         -----------------------------------------

Szétbirizgált böngészőmhöz innen kaptam segítséget, percek alatt:
magyaropera.blog.hu

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkabarka.blog.hu/api/trackback/id/tr621794953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969 2010.03.08. 06:40:04

Én felváltva használom a mozillával.Nem kutyulom inkább össze importokkal,stb..

Nyica · https://tarkabarka.blog.hu/ 2010.03.08. 07:41:46

@ati41: Nem is lehet importálni Mozzillából Operába. Utánanéztem.

Én is felváltva használom a kettőt, de az Opera sokkal gyorsabb.
süti beállítások módosítása