Keservesen lassú

2010/02/24. - írta: Nyica

a gépem, nem tudom megszokni hogy hosszú percekig tölt be bizonyos oldalakat. Hallottam én már olyat, hogy vannak gyorsabb rendszerek is a Mozzillánál, de nem hittem. Ha a gép lassú, a böngésző hogy lehet gyors?

Délelőtt találtam egy cikket a techline.hu-n, a Firefoxot memóriazabálónak nevezte. Akkor miért is ne próbáljam ki az Operát? Ha nem válik be, legföljebb letörlöm.

Már az első pillanatokban meglepődtem, mert épp hogy csak megmozdítottam az egeret, már a lap alján találtam magam. Ez Firefoxban úgy megy, mintha mázsás súlyt huzigálnék, mégsem haladok sehova. A játékok is gyorsabban mennek, ennek örülök a legjobban.

Kár, hogy kevés időm van földeríteni, idáig az az egy dolog a bosszantó. hogy mindent aláhúz pirossal. Ezt valahogy ki kellene kapcsolni. Ja, van még egy másik is! Rákérdez, hogy akarom-e, hogy megjegyezze a jelszavakat, bejelölöm, hogy igen, aztán mégsem jegyzi.

Hétvégén majd átnézem alaposabban, de azt hiszem, megtartom. Ha másra nem, játszani jó lesz.

Címkék: opera böngésző
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkabarka.blog.hu/api/trackback/id/tr561788308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attila.1969 2010.02.25. 05:22:18

Nekem is egy örökkévalóság betölteni az oldalakat.De éppen a jelszavak és az előzmények miatt nem cserélem le.Pedig már nagyon unom a lassúságot.

Nyica · https://tarkabarka.blog.hu/ 2010.02.25. 09:04:45

@ati41: pedig a gyorsaság miatt érdemes. A másikat is meg lehet tartani, én sem dobom el a Mozillát.

attila.1969 2010.02.25. 10:52:47

@Nyica: A kedvedért letöltöttem.Nálam mindegy,mert havi három giga után lelassítják a netem.Azért jobban gurul,mint a mozilla.Majd használom ezt is.Puszillak.
süti beállítások módosítása