Teszt

2009/09/16. - írta: Nyica

 

Mennyire vagy független?


A következő értékelés vonatkozik rád:

Fütyülsz a világra és soha nem akartál megfelelni az elvárásoknak. Mindegy, másoknak mi a véleménye rólad, függetleníted magad a kritikáktól. Kizárólag azt csinálod, amit helyesnek tartasz. Jó tanács: ha ezt így folytatod, ne csodálkoz, ha kirekesztenek és kibeszélnek - ez a párkapcsolatodra és a kollegális viszonyaidra is érvényes...

 

Hát nekem ez jött ki!


Azért néha piszkál, hogy mit gondolnak rólam, de aztán az jut az eszembe, hogy és őket érdekli-e, hogy én mit gondolok róluk. Naná, hogy nem! Akkor meg minek törjem magamat, hogy megfeleljek.
Na jó, néha kicsit önfejű vagyok.
Igen, legtöbbször (ha nem is kizárólag) azt csinálom, amit helyesnek tartok. Mert csak így tudok a tükörbe nézni.
Igen, sokszor kirekesztenek, de sokszor én rekesztek ki másokat az életemből, mert nem bírom elviselni a hülyeségeiket, mert nincs szükségem energiavámpírokra, sötét agyú bohócokra, üres fejű locsogókra.
Kibeszélnek? Akik kibeszélnek, azok mindenkit kibeszélnek. Az ő szavuk annyi, mint a lepkefing a szélviharban. Ellenük egyet lehet tenni: kibeszélni őket.

Hogy mennyire igaz a teszt, itt kipróbálhatod <-


 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tarkabarka.blog.hu/api/trackback/id/tr911386620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toronyőr)i( 2009.09.17. 08:37:48

Kitölteném, de nőknek van.
Mindenesetre valami ilyesmi jönne ki nekem is. Bár az időbe telt, mire megtanultam: nem érdemes odafigyelni a kibeszélésekre.
Így is akad, aki elvisel.

Nyica · https://tarkabarka.blog.hu/ 2009.09.17. 16:39:25

@toronyőr)i(: Igen, kell hozzá jó sok idő, mire megtanuljuk, hogy ne akarjunk megfelelni mindenkinek. Igaz, így sokkal kevesebb barátunk lesz, de ezek a kapcsolatok annál értékesebbek.
süti beállítások módosítása