Madarak

2013/01/20. - írta: Nyica

Sétáltunk kutyival, és bámultam a behavazott folyópartot és a Ligetet. Nem volt kedvem elővenni a fényképezőgépet. Annyira szép volt minden, képtelen lettem volna kiválasztani bármit is, ami szebb, különösebb, mint a többi. Az egészet szerettem volna egy képen, de az lehetetlen. 

Aztán a közeli téren megláttam néhány madarat a bokrokon gubbasztani.
madarak-crop.JPG


Picikéről levettem a pórázt, elkezdtem kattintgatni, de gonosz ebem, amikor látta, hogy ezek a tollcsomók kötik le a figyelmemet, rögtön közéjük rontott, és elzavarta őket.
Egyetlen bátor ki jószág szállt vissza, és kíváncsian méregetve elviselte, hogy lefényképezzem.

Címkék: tél madarak
Szólj hozzá!

Hogy mik vannak!

2013/01/17. - írta: Nyica

Az utóbbi időben eléggé kibillentem a blogolásból Néha néha ugyan bekukkantok ide, de a klikkelgetés elviszi az összes szabadidőmet, és nem is biztos, hogy olyan nagyon megéri.

Na szóval, a minap, ahogy nézegetem a statisztikát, látom, hogy többen is jönnek egy http://bloggerina.nlcafe.hu/ nevezetű oldalról.

Utánanéztem, a Nők Lapja Café hirdet blogversenyt női bloggerek számára.

Igen, de én hogy a csudába kerültem oda? Nem is neveztem, nem is tudtam arról, hogy indul egy ilyen verseny..  Csörgetem a lányomat, netalántán ő.....  Nem nem.....  A fiam kiesik, de biztos ami biztos alapon rákérdeztem.

Marad az ismeretlen olvasó, pedig én annyira, de annyira kíváncsi lennék, hogy ki volt az, aki úgy gondolja, hogy van ott valami keresnivalóm.  Én magamtól biztos nem neveztem volna.  Nézegettem a szabályzatot, a kiírás szerint kapnom kellett volna egy levelet, amiben rákérdeznek, hogy elfogadom-e a jelölést.  Levelet eddig még nem találtam, de ha érdekel valakit a válaszom, akkor tessék: Ha már ott van, akkor maradjon.

Ja, és köszönöm az ismeretlen olvasónak!

Szólj hozzá!

2013!

2013/01/15. - írta: Nyica

Happy New Year 2013!

Valamikor milyen pezsgő blogélet volt itt!  Aztán szép csöndben megszűnt. Költözgettünk, tartottuk a kapcsolatot, de valahogy mindig jött valaki, aki valamilyen okból nem szeretett minket, és ott tett alánk, ahol tudott.

A mai napig sem értem, miért jó mások munkáját széttrollkodni.  Épeszű ember nem firkálja össze mások blogját hülyeséggel, és ha kitiltják, akkor nem töri fel csak azért, hogy megmutassa, ő a fasza gyerek, őt nem lehet innen csak úgy kirittyenteni.  Hiába na, nagy az Isten állatkertje, és az internet jótékony homályában bízva minden elmeszökevény itt éli ki magát.
Ennek már több mint egy éve, azóta már nekem sincs annyi időm egyhangú kis életem eseményeit beírni a nagyvilágba.  Szorgalmasan kattintgatom a reklámokat, minimális pénzért, és ha néha blogolni támadna kedvem , gyerekem vagy alszik, és felébred a billentyű koppanására, vagy ébren van, és érdeklődik, mit írok.
Nem szeretem, ha belenéz.  A kezdet kezdetén büszkén mutattam meg szösszeneteimet, várva, hogy a cyberkorszak gyermeke elismerje zsenialitásomat. Mióta itthon lakik, nem akarom, hogy belenézzen, beleszóljon, ahogy mindenbe.
Nem vagyok egy vitatkozó alkat, ráhagyom. Igazából mindig mindenkire ráhagyok mindent. Legtöbbször. Aztán néha nem, és akkor csodálkoznak.
Na, de tulajdonképpen csak boldog új évet akartam kívánni minden olvasómnak, akik néha még be be néznek ide.
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása