Hattyúkat néztünk

2010/02/14. - írta: Nyica

délután, de csak kettőt láttunk a tizenkettőből.                        
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: hattyúk
Szólj hozzá!

Hiszek

2010/02/13. - írta: Nyica

Istenben, Univerzumban, őrangyalokban, meg ilyesmiben. Meggyőződésem, hogy felettünk is laknak, és a világ jóval több annál, mint amennyit mi felfogunk belőle.

De amikor megyek az utcán, és közvetlenül a hátam mögött zuhan le egy hatalmas jégtömb a tetőről, akkor kicsit elgondolkodok azon, hogy a csudába van ez.

Mert van ugye a gondviselés vagy őrangyal, bármi, ami vigyáz ránk.  Nem tudta volna megoldani, hogy az a jégtömb mondjuk fél órával előbb vagy később essen le? Úgy, hogy ne is tudjak róla. Akkor nem gondoltam volna arra, hogy akár rosszul is járhattam volna.

Viszont ha a tudtom nélkül esik le, akkor nem erősödik a hitem, és eszembe sem jut hálát adni az odafent lakóknak, hogy megúsztam.

De miért várnak hálát? Nekik nincs egójuk, amit fényezni kellene. Azért vannak, hogy vigyázzanak ránk.

Persze az is lehet, hogy az őrangyalok mindig ott vannak mellettünk, ezért nem mehetett előre elintézni a jégtömböt, csak ott, a közelemben tudta magát aktivizálni.

Akkor viszont miért hagyta, hogy egy óra múlva piszkosul bevágjam a fejemet az asztal sarkába?

1 komment

Találtam

2010/02/12. - írta: Nyica

Tisztelt Asszonyom!

Üzletünk fontolgatja, hogy kitiltsa az ön családját a területéről, férjének rendszeresen tanúsított zavaró viselkedése miatt. Az alább egy listát mellékeltünk azokról a ténykedésekről, mellyel az ön férje a többi vásárlót zavarta, illetve megbotránkozásra késztette, miközben ön vásárolt nálunk. Minden alábbi ténykedését a biztonsági kamerák felvételei alapján ellenőriztük.

1.) Elvett 24 db óvszert a polcról, és más vásárlók kosarába rejtette, amikor azok nem figyeltek.

2.) A háztartási osztályon minden ébresztőórát beállított úgy, hogy azok 5 perces eltérésekkel kezdjenek csörögni.

3.) Paradicsomléből egy csíkot húzott a padlón a WC-ig.

4.) Odalépett egy eladóhoz, és hivatalos hangon a következőt mondta: "3-as kód a háztartási osztályon", majd figyelte mi történik.

5.) Az ügyfélszolgálati pultnál egy csomag M&M’s -et próbált meg az ingyenes házhozszállítási szolgáltatásunk keretében hazaszállíttatni.

6.) A "Vigyázat nedves padló!" táblát egy padlószőnyeggel borított terület közepére tette át.

7.) A kempingosztályon felállított egy sátrat, és az arra haladókat beinvitálta azzal a feltétellel, hogy hozzanak maguknak párnát az ágyneműosztályról.

8.) Amikor egy eladó megkérdezte tőle, hogy segíthet-e, sírni kezdett, és azt kiáltozta "Miért nem tudnak békén hagyni végre?!!"

9.) Közelhajolva egy biztonsági kamerához tükörnek használva annak lencséjét az orrát túrta.

10.) A vadászosztályon a fegyverek próbálgatása közben a többi vásárló által is jól hallható emelt hangon megkérdezte az eladót, hogy merre talál antidepresszáns gyógyszert.

11.) Körbelopakodott az üzletben, miközben a Mission Impossible című film zenéjét dúdolta hangosan.

12.) Az autófelszerelés osztályon különböző méretű tölcséreket a mellkasára rakva próbálgatta a "Madonna kinézetet".

13.) A ruhaosztályon elbújt a ruhák közé, és amikor az emberek közelértek, kiáltozni kezdett: "Engem! Engem! Engem válassz!"

14.) Amikor a hangosbeszélő megszólalt, a földre vetette magát, és csecsemőpózban azt sikoltozta: "Neee-neee! Azok a hangok megint!"

15.) Bement egy próbafülkébe, majd némi várakozás után hangosan kikiabált:
"Elnézést, de itt elfogyott a WC papír! Tudna hozni valaki?"

Tisztelettel:
Igazgatóság

Szólj hozzá!

Vízöntő - mai horoszkóp

2010/02/11. - írta: Nyica

Napi horoszkóp-Vízöntő: Már egy ideje keresgéled a szerelmet, és épp kezdenél lemondani róla, amikor a farsangi buliban egy idegen csábít el. Hagyd magad, ne gondolkozz túl sokat. Ha ez csak egy éjszakára fog szólni akkor is megéri, mert végre történik veled valami.   

Komolyan, ettől röhögő görcsöt kaptam! Nemhogy nem keresgélem, de aki volt, azt se tudom elveszíteni, pedig én mindent megpróbáltam. Attól függetlenül pár napja benézett megkérdezni, hogy mi is van most, mi akkor szakítottunk? És meg akart hívni pizzázni. Ez jó, mert kimondottan utálom a pizzát, amúgy is mennem kellett dolgozni, úgyhogy annyiban maradt, hogy majd felhív.

Nem elírás, maradt, ő magával, mert én nem reagáltam rá, egyszer már elmondtam, minek koptassam a számat fölöslegesen. Ha hív, hát hív, úgyis mindig ki van kapcsolva a telefonom mióta újra dolgozok.

Amúgy tényleg nem sok minden történik velem, de egy farsangi buli főleg nem.

Hát ennyit a mai horoszkópomról.   

Kép: Terry Richardson                                                                 

4 komment
süti beállítások módosítása