2010/03/20. - írta: Nyica

 Az optimista a fényt látja az alagút végén.

 A pesszimista a sötétséget.

 A realista a közeledő vonatot.

 A mozdonyvezető, meg a három hülyét a síneken.
Szólj hozzá!

Az utóbbi időkben

2010/03/17. - írta: Nyica

elkezdtek eltünedezni a bloggerek. Nem mindegyok, persze, de a kedvenceim közül sokan megmakacsolták magukat, és nem írnak.  Semmi búcsúzkodás, semmi költözködés, egyszerűen csak nem írnak.

Lehet, hogy a válság sok embernek elveszi a kedvét (vagy a netjét) a blogolástól. Igaz, jönnek az újak, de az valahogy nem olyan.

A könyvjelzőmben meg a Zoohoomban* hatvan blogot számoltam össze a napokban, amiket rendszeresen olvasok.  Megszoktam őket, hozzám nőttek, hiányoznak....

 

Zoohoo.hu:  egy magyar kereső, de nem ezért szeretem.
 Regisztrálás után lehet csinálni egy online könyvjelzőt, a Startlap mintájára. Kinézetre sokkal egyszerűbb, de ugyanúgy témák szerint lehet rendezni a linkeket, és nagy előnye, hogy bárhonnan elérhető. Ha idegen gépen kószálok, akkor egyszerűen csak belépek a Zoohooba, és már előttem is van minden saját cuccom, nem kell keresgélni.
Lehet persze, hogy más keresőknél is van ilyen, de én ezt ismerem, megszoktam, megszerettem, az enyém.

                

Szólj hozzá!

Most úgy eszembe jutott,

2010/03/15. - írta: Nyica

hogy enni is kellene valamit, már egész késő délután van.

Mióta van egy gyors böngészőm, teljesen belefeledkezek a játékokba. Közben a lányomék is hazamentek, türelmesen kivárták, amíg befejezek egy mahjongot, aztán elköszöntünk egymástól.

Talán, ha már igazán tavasz lesz, abbahagyom a zombulást, akkor már érdemes lesz kimozdulni itthonról, de ezt a ronda szeles időt nehéz elviselni.

Címkék: játszik gépez
2 komment

Szólni kellene

2010/03/15. - írta: Nyica

ennek a Pataky Attilának, hogy ez az UFO elrablásos szöveg Uri Gelleré, de már ő se nagyon emlegeti.

Persze láttam én már sokszor a Függetlenség napját, tudom, hogy a kis szürkék rabolni szoktak. De fénylények inkább a halálközeli élményekben szerepelnek, Attilát ez nem zavarja, neki mindenki ott volt, aki számít ezoterikus körökben

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása