Boldog Új Évet!

2009/12/31. - írta: Nyica


New Year Comments

 

 

 

 

 

 

 

 




Hát akkor nagyon boldog új évet kívánok minden erre tévedőnek!

Tulajdonképpen nem volt ez egy rossz év, még ha az elején másképp is látszott. Sok új dologba kezdtem, amit nem mertem volna bevállalni, ha nem küldenek el a munkahelyemről.

Most megint ugyanonnan vágok neki a következő évnek.

Új év, új élet, csak töretlenül előre, legyünk optimisták!

Mára ennyit, úgysem érdekli a kutyát sem. Napok óta bárgyú kis esemesekért járnak ide, tízpercenként jóval többen, mint máskor egész nap. De legalább tettem valamit: kiszolgáltam a közízlést.

Na hát akkor egyetek igyatok, legyetek jók vagy rosszak, ahogy jól esik.

                  B. U. É. K  2010 !

 

Címkék: új boldog évet
4 komment

Bevásárlás

2009/12/30. - írta: Nyica

Fel kellene már állnom a gép elől, de semmi kedvem.

Útálom, hogy már megint mehetek bevásárolni a szomszédasszonynak. Nem hiszem, hogy a családja ennyire nem ér rá, de kényelmesebb lepasszolni valakinek. Ebédre aztán előkerülnek, arra van idő.

Először bevásárolok neki, leadom a motyót, aztán indulok újra, mert nekem is kell több minden. Nem szeretem egyszerre a kettőnk dolgát kavarni, mert akkor számolgatni kell, mi mennyibe került, mennyit adott, mennyi jár vissza. Sok dolgon nincs is rajta az ára, csak egy vonalkód. A blokkot meg időnként csak úgy utánavágják az embernek, egy csomó elhagyott blokk közé, válogassam ki.

Jajj, annyira nem szeretem! Utána még végig kell hallgatni a beszámolóját, mit fog főzni az ünnepekre. Igaz, elmondta már tegnap is, el fogja mondani holnap is, én meg sikítani tudnék tőle.

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy tud valaki állandóan csak a főzésre meg az evésre gondolni. Mások is élnek tolószékben, de agyilag nem szűkülnek be ennyire. Habár vannak egészséges nők is, akik kizárólag csak a főzésről tudnak beszélni. Szerintem ők valami speciális csillagzat alatt születtek, a Gyomor és Bélrendszer havában. Az oviban fakanál lehetett a jelük, szakácskönyvből tanultak meg olvasni, és verejtékezve ébrednek, ha rémálmukban összeesett a piskóta.

Ja, igen, egyszer majd én is akarok piskótát sütni. Nem tudja valaki, hogy kell?
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása