Gorillabácsi

2009/11/15. - írta: Nyica

Eredetileg The Pacifier.

Ma este nyolckor az RTL-en.

Én biztos, hogy megnézem, mert imádom Vin Dieselt! Sőt, már megnéztem egyszer ma délután. Rákerestem a Youtubon, kiderült, hogy fent van végig, hét perces részekre darabolva. Csak bele akartam nézni, hogy mégis milyen, de nem tudtam abbahagyni. Pedig a szokásos sablon, kigyúrt bébiszitter, akit útálnak a gyerekek, később persze megszeretik. A család kutyáját itt egy vadkacsa helyettesíti, és egy lehelletnyi romantika is becsempésződött. Tündéri egy film, laza esti kikapcsolódás.

Szólj hozzá!

Idill

2009/11/14. - írta: Nyica

- Neked mi bajod van, olyan rossz kedvűnek látszol, nem értem én ezeket a nőket, mindig valami bajuk van. X.-nek például virágot is vittem Valentin napra, névnapjára, születésnapjára, mégis szakított velem. Legalább mondta volna meg, hogy nem szeret, akkor nem viszek virágot. Nem értem, mi a baj velem, pár hónap után minden nő kirúg. Szerinted mi baj lehet velem? Tényleg, neked mikor van a névnapod?

- Nekem? Pontosan akkor, amikor az előző barátnőd születésnapja.

- ????????????.... honnan tudod mikor van a születésnapja?

- Onnan, hogy egész nap arról beszéltél, hogy küldtél neki egy sms-t, de válaszra sem méltatott.

...és már hat hónapja ez a pasi a barátom!

Címkék: privát pasi
4 komment

Befogom a szám

2009/11/11. - írta: Nyica

Jobbat úgysem tehetek.

Ha már ilyen lehetetlennek születtem.

Időnként még így ötvenet betöltve is rácsodálkozom a világra. Mert ugye emberek szoktak egymás közt beszélgetni. Másokról is, jót is, rosszat is. De hogy csak állandóan rosszat, és abban a pillanatban, ahogy kiteszi a lábát, ezt valahogy nehezen emésztem. Persze lehetne vigyorogni, bólogatni, de ez nem az én stílusom. Ha nem értek egyet a hangadókkal, akkor minimum hallgatok. De van, amikor nem. Mert milyen már, hogy jópofiznak egymással, aztán ahogy a másik félre néz, elmondják mindennek.

Hat hetem van még, és megfogadtam, hogy nem szólok be, nem mondok véleményt semmiről,l próbálok túlélni.

Aztán lehet, hogy jövőre kezdődik minden előlről, de addigra kipihenem magam, és közben megpróbálom bevésni a nana.hu 10 jó tanácsát, hogyan legyünk boldogok a munkahelyünkön.

De ha a tíz közül egyik sem jön be, a +1 talán mégis:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Ha már semmi nem segít, akkor egyszerűen nevesd ki az egészet. Ne hagyd, hogy bármi vagy bárki elvegye a kedved.

1 komment
süti beállítások módosítása