A Tiszán

2009/10/04. - írta: Nyica

Ha vasárnap, akkor irány a természet! Aki jön jön, aki nem jön, marad. Kora délután a barátnőmmel sétálgattunk, de mára F. is ígért nekem egy kirándulást. Vártam, de nem jött a megbeszélt időpontra. Ilyen még soha nem fordult elő, mert inkább előbb itt volt, mint hogy késett volna. Arra gondoltam, megsértődött. Tegnap nagyon fáradt voltam, ő meg csak beszélt, beszélt, beszélt.... Ásítoztam, de erre csak annyit mondott, hogy ő alig várja a szombatot hogy találkozzunk, én meg beleásítok a képébe.  Aztán már elegem volt mindenből, leheveredtem, a fejemre húztam a plédet, és akkor kezdte kapizsgálni, hogy én tényleg nem fogom őt meghallgatni. Elköszönt, és becsukta maga mögött az ajtót.
Arra gondoltam, hogy nem is jön, haragszik rám a tegnapiért. Tényleg jegyezte, de azért jött, habár több mint egy órás késéssel.
Így szinte az egész délután kint a szabadban töltöttem.                                     

 

 

 

 

 

 

 

Mailben kaptam ezt a kérést:

 

 

„Kedves Mindenki!

A szakdolgozatomhoz keresek 18. életévüket betöltött résztvevőket. Blogokkal kapcsolatos szokásokkal (írás, olvasás, hozzászólás) foglalkozó, leíró-feltáró jellegű vizsgálatot végzek. Bloggerekkel, blogokat csak olvasókkal, illetve, a blogokba csak hozzászólást írókkal kapcsoltban, az adatok alapján esetlegesen előforduló, mintázatokat keresek. De az elsődleges cél, csupán annyi, hogy kicsit összetettebb képet kapjak arról, kik, miért, hogyan írnak, és / vagy olvasnak blogokat.
Az adatgyűjtés online történik, kb. 20 percet vesz igénybe, egy rövid adatlap kitöltéséből, néhány szöveges kérdés megválaszolásából, és 3 kérdőív kitöltéséből áll.
Ha érdekelnek a részletek, írj a következő címre: orsolya.karpati@yahoo.com

Címkék: természet tisza
9 komment

Fáradtan

2009/10/02. - írta: Nyica

Legszívesebben bekapcsolnám a fűtést, de ehhez még korán van.
Délután a suliban már majdnem leragadt a szemem. Reggel négykor van mostanában a munkakezdés, tart kettőig. És még holnap is. Na jó, nem panasz, volt idő, amikor irígyeltem a munkába menőket. Csak most kicsit fáradt vagyok már. A barátom hívása szinte bosszantott, nincs hangulatom semmihez, senkihez, ráadásul még ez a hideg is.....
Megyek is nem soká aludni, három előtt csörög az ébresztő.

Szólj hozzá!

Alagút

2009/09/29. - írta: Nyica

Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek.

Kezdem magamat hörcsög üzemmódra állítani.
Még két és fél hónapig lesz munkahelyem, aztán egy kis szünet. Később mindenkit visszavesznek, már aki vissza akar menni, mert a Vezér már látja a fényt az alagút végén.
Azt hiszem, vannak különböző alagutak. Vannak, akiknek ott a fény a végén, meg vagyunk mi, kisemberek, a mi alagutunk valamivel hosszabb...
A fény annak a végén is ott van, és egyszer csak mi is meglátjuk...
 

7 komment
süti beállítások módosítása