Cápavihar és egyéb finomságok

2013/09/21. - írta: Nyica

Csütörtök este kerestem a tévében valami nézhető filmet, elalváshoz.  Az Universal Channelen találtam valamit, már nem emlékszem, mi volt az, cápavihar.jpgde átkapcsoltam még jóval előtte, és lefeküdtem.  A Cápavihar című izét sikerült elkapnom, ami ugyan a cím alapján nem érdekelt, de ahogy kezdett kibontakozni a történet, egyre jobban tátva maradt a szám.  Egy hatalmas tornádó cápákat kap fel a tengerből, és szétszórja a szárazföldön. Persze, az éhes dögök nem rémülnek meg a levegőben sem, estükben és röptükben is zabálnak mindent és mindenkit. Tara Reid egy helikopterből pottyan ki, őt is bekapja egy hatalmas cápa, természetesen a levegőben, és zuhannak tovább, de az egyik főhős már kivont láncfűrésszel várja a zabagépet.  Ő is a cápa gyomrában köt ki, de kivágja magát, és kis idő múlva eszébe jut a lány, és őt is kihúzza . Eddig a részig csakúgy gondoltam, csak egy átlagos gagyi filmet nézek, de a láncfűrészes jelenetnél muszáj volt röhögni. Ennyi baromságot összehozni!  Másnap megnéztem a port.hu-n, mi volt ez a film.  Én paródiára tippeltem, de horror volt kiírva.  Hát, lehet, hogy valakinek ez is tetszik, de én inkább elhatárolódok. 
Aztán még tegnap este is tévézni szerettem volna. A műsort böngészve  látom, hogy az RTL-en és az Universal Channelen egyszerre megy a Sztárom a párom.  Na, akkor két csatorna már ki is esett. Itt van még a TV2. Hancock, jónak ígérkezik. A film előtt reklám: vasárnap este Sztárom a párom. 
Valami szezon végi kiárusítás, mint a Reszkessetek betörők Karácsony előtt?  Egyébként már azt is nyomatják év közben is, nem vagyunk már biztonságban nyáron sem.
Na megyek, megnézem az X-Faktort,  Ja, egyébként ebben a pillanatban az Universal Channelen újra a Sztárom a párom megy.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása