Elég sok közösségi oldalon

2010/01/17. - írta: Nyica

fenn vagyok, ha nem is túl aktívan. Jelölgetni nem szoktam, de mindig akad, aki bejelöl. Külföldi oldalaknál csakis teljesen ismeretlenek, ezt már megszoktam. Azt is, hogy az egyik helyen nagyon sok huszonéves fogad barátjául.

De amikor a 16 éves Paul bejelölt barátként a minap, komolyan elgondolkoztam azon, nem kellene-e a Spongyabobos skint valami normálisabbra cserélni?
 

Szólj hozzá!

Csodavárás

2010/01/16. - írta: Nyica

A mai napodat Csodavárás hatja át.

Kenyér - Anyagi és szellemi táplálék, beavatás

Az életerő jelképe. A kenyér a beavatottak isteni szimbóluma is. A magból kikelt napérlelte búza, ami átment minden megpróbáltatáson, kövek alatt töretett, találkozott tűzzel, vízzel és levegővel, hogy végül a táplálkozás alapja lehessen. Ahogy a tégla a házat, a kenyér a testet építi. Az elengedhetetlen élelemforrás. A kenyér az élet, az egység szimbóluma, mert sok gabonaszemből készül. Szinte minden földművelő kultúrában alapvető élelemforrás, így a vele kapcsolatos munkákkal egyetemben a szakrális életben is kiemelt szerepe van. Bizonyos kultúrákban szerencsehozónak tulajdonítják, míg máshol a kalász és a kenyér a változás illetve az új élet jelképe. A régi magyarok keresztet vágtak a özepébe, megszentelték, mielőtt felvágták. Isten testével azonos.Augusztus 20-án ezt a kártyát kapni különlegesen szerencsés, bőséges, gazdag évet jelöl.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat tápláló ereje mind fizika, mind lelki síkon. Párkeresők számára a belső erőforrások megtalálása.

Ezt mondja neked: 

  • Üzeni, hogy egyszerű, hétköznapi eseményeket is lehet ünnepélyesen megélni, különlegessé tenni.
  • Gondold át, hogy megkapod mindazt az energiát - testi és lelki szinten egyaránt -, mely az egészséges életviteledhez elengedhetetlen.
  • Üzeni, hogy mindig a dolgok eredetét kell vizsgálni és onnan továbbhaladni a fejlődés felé.
     

A mai harmóniakártyám üzenete a csodavárás.

Hát tényleg!

Fél négy óta ébren vagyok, lesem a kazánt, csöpög, nyomás le, vérnyomás fel, szerelőt kell hívni, talán kibírja hétfőig, de lehet hogy nem, szuggerálom: mukodj!

Működik is, csak csöpög, szerintem nem kéne neki, de máskor is csöpögött, aztán abbahagyta, akkor most miért is ne hagyná abba.

Másrészt ott van az, hogy ebben a házban eddig csak nálam nem romlott el a kazán idáig, tehát esedékes volt, de a francba, hogy miért pont télen, miért pont akkor, amikor nincs munkám, miért pont.......?

Szólj hozzá!

A frászt hozta rám

2010/01/15. - írta: Nyica

a gázkazán. Hazajöttem a suliból, első dolgom az volt, hogy fölcsavartam a termosztátot, utána bekapcsoltam a számítógépet. Fél óra múlva úgy tűnt, mintha nem lenne itt olyan meleg. Megfogom a radiátort, hideg. Nézem a kazánt, vörösen világít a szeme. Ilyen még soha nem volt.  Víznyomás semmi, gyorsan feltöltöm, egy bárnál még mindig piros, és közben frászolok, mi lesz most, robban, vagy mit csinál, főleg én mit csinálok, hogy újra működjön? Azt sem tudom, hogy kell elzárni a rendszert. Biztos, ami biztos, átállítom nyári üzemmódra, és akkor újra szép zölden elkezdett pislogni. Visszatekerem, és akkor is zöld! Na meg fűt is.
Valamennyire megnyugodtam, de azért sűrűn ránézek, olyan sok rosszat látni így télen a híradóban.
 

4 komment

Jaj Balázs,

2010/01/11. - írta: Nyica

jaj Balázs!!! Aztán még van visítás és van visítva röhögés, és visítva beszélés és jajbalázsolás.


Részemről meg Széfnézés, mert az RTL titkos vegykonyhájában kitenyésztették a nézőcsalogató vetélkedőszereplő agyatlan háziasszonyt, aki visít, röhög, kellőképpen idióta, a hangja repeszti a falat, és muszáj átrohanni a nagyszobába megnézni, hogy ki ez az állat, aki kenterbe veri az összes létező celebeket és a showműsorok válogatott szereplőit, akik évek óta nem tudtak eltántorítani a monitor elől.

Adrien kellően harsány, kellően hiperaktív, kellően ostoba, sem szereplő, sem műsorvezető labdába sem rúghat mellette. Nem lepne meg, ha hamarosan más műsorokban is feltűnne.

Jaj Balázs, jaj Balázs!

 

4 komment
süti beállítások módosítása