Családi hétvége,

2010/03/14. - írta: Nyica

minden örömével, nyűgjével, kazal plüssfigurával, és leginkább Rémísztővel.

Rémísztő főleg nem maradhat otthon, annak jönni kell.

Rémísztő egy fadobozban lakik, és ha felnyitják a tetejét, sátáni kacajt hallat, a szeme pedig pirosan világít.

Elméletileg csak akkor kellene kacagnia, ha kinyílik a doboz, de Rémísztőt ez nem szokta zavarni. Karácsonykor például egész éjjel hallgathattam a ládikábóll kiszűrődő vihogást.

Rémísztő most is itt van, de nem röhög. Valami baleset érte, a fejét is vissza kellett ragasztani, a dobozt se lehet becsukni, csöndben vigyorog bele a világba.

A körülményekhez képest nyugodt éjszakára számítok.

1 komment

Jó annak,

2010/03/13. - írta: Nyica

akinek egymás mellett van a tévé és a gép, tudja halmozni az élvezeteket.
Most én is szeretnék egyszerre filmet is nézni, meg netezni is, de a tévét csak hallgatom.

A jövő hónapban 512 kilóval jön a netem az eddigi két mega helyett. Olcsóbb csomagra váltottam, ez csak kétezerbe kerül.


Kisfiam valószínűleg nem fog neki örülni, ekkora sebességnél nem nagyon lehet letöltögetni, de muszáj lefaragni a költségeket, ahol csak lehet.

Címkék: internet
3 komment

Ez most már mindig így lesz?

2010/03/11. - írta: Nyica

Ez a seggfej hetente kétszer bevágódik, hogy megtudja, miért is dobtam ki?
Mert csak.
 Bővebben: mert vele csak róla lehet beszélgetni, de ez meg rajta kívül senkit sem érdekel. Nem tetszett neki, de az sem, hogy utána már nem szóltam hozzá. 

Mindig azzal jön, hogy akkor minek kezdtem el, de erre csak annyit lehet mondani, hogy tényleg, minek?

Áááááá, még a fejem is megfájdult megint, tegnap is fájt, amikor megláttam, milyen keveset kerestem. 

Mégis csak világgá kéne menni.


 

2 komment

A Vízöntő

2010/03/08. - írta: Nyica

A legfüggetlenebb zodiákus jel, Vízöntő! Az eredeti, kiszámíthatatlan Uránusz irányítja. Gyakran különcnek tunik közönyös, néha zárkózott természete miatt. A Vízöntő általában sokféle embert ismer, mégis alapjában véve magányos, aki szabad idejében szívesen merül el újító tevékenységekben. Vele született önbizalma, önállósága miatt nehezen alakít ki szoros kapcsolatot. A barátai mégis fontosak számára, mert a Vízöntő egy nagyon szimpatikus jel.

A Vízöntő éles elméje fogékony az új ötletek iránt. Vigyázz, ne ragaszkodj olyan információkhoz, amelyed nincsenek megfelelően alátámasztva, mert az izgalmas viták melletti kitartása dogmatizmussá válhat. Makacssága hatósági személyekkel való problémákhoz vezethet. Akkor lesz a legboldogabb, ha megtanul alkalmazkodni egy kicsit; a rugalmasság segíteni fog Önnek, hogy elfogadják a világban.
A Vízöntő egyáltalán nem anyagias, a pénz nem a státusz vagy a hatalom miatt érdekli, hanem hogy időt vásároljon vele: szabadságot az anyagi elvárásoktól.

Ez különösen fontos, ha a munkája nem biztosítja azokat az eszközöket, amelyekkel kifejezheti leleményes életfelfogását, vagy elnyomja emberi kapcsolatait. Független természete ellenére a csapatmunkában is jó, gyakran vezető szerepet játszik, hogy biztosítsa a szervezeti célok megvalósítását. Bár ez a képessége sok szakmában értékes, idealizmusa mégis olyan szituációkban teszi boldoggá, ahol szociális változásokat érhet el. Sőt, mivel az Uránusz irányítja a gyors technológiai fejlődést, illenek hozzá a számítógéphez kapcsolódó szakmák.

Az intimitás nehezére esik a Vízöntőnek. Fél is meg nem is a magánytól, de a hajlama, hogy mindent saját maga végezzen korlátozza a kapcsolatok kialakítását. Ennek ellenére nyílt és őszinte, és szereti megosztani gondolatait másokkal. Mivel ötletei annyira frissek, szüksége van egy partnerre, aki nem csak tiszteli önállóságát, hanem tolerálja "bogarainak" egy részét is!

Az igaz barátság sokkal fontosabb számára, mint a romantika; a Vízöntők szinte soha nem alakítanak ki olyan kapcsolatot, amely csak a szexualitáson alapul. A viharos ügyek szintén nem egyeznek zárkózott természetével. Az érzelmi jelenetek lehangolják, és gondot okoz, hogy megszabaduljon egy olyan potenciális szeretőtől, aki csak egy kicsit is bizonytalannak tűnik. Sok Vízöntő soha nem alakít ki tartós kapcsolatot, egyszerűen azért, mert túl sok gonddal jár. Ez nem túl szerencsés, mert igazán sokat nyerhet az intim, rugalmas, érdekes kapcsolatokból, amelyek biztonságot nyújthatnának magányos útjain. Az egészséges, sz
oros kapcsolatok segíthetnek abban, hogy a zárkózottságot fejlődéssé, a merevséget meggyőződéssé alakítsák, és ezzel ő is megismerheti emberi természetét.

Azt hiszem, ez egy nagyon pontos jellemzés, főleg, ami a zárkózottságot, bogarasságot illeti.
 Az még kimaradt, hogy a Vízöntő (mármint én) egy undok dög, aki aranyos buta libának álcázza magát, de ez nem mindig sikerül. Ha valami kihozza a sodrából, akkor lehull az álarc, és előtör a hárpia.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                            

3 komment
süti beállítások módosítása