Tulajdonképpen minek az a sok közösségi oldal?

2009/10/18. - írta: Nyica

Tudja valaki? Mert én nem. Mégis beregisztrálok, ha meghívnak. Mert más már ott van, biztosan érdekes lehet, ezért be akarok kerülni. Aztán, amikor ott vagyok, látom, hogy ez sem ér többet a többinél. Viszont innentől kezdve mire észbe kapok, lesz egy rakás "barátom", akiket az életben soha nem láttam, mégis bejelöltek. Mivel jólnevelt vagyok, nem utasítok el senkit, ezért aztán teli a postaládám üzenetekkel, amikben a saját hálózatukat ajánlgatják újdonsült ismerőseim. MLM, természetesen. De van Sciennet is köztük. Na meg kivétel is, aki tényleg csak barátkozni, ismerkedni akar.


Ezeket még csak meg tudom érteni, de vannak, akik körlevelekben figyelmeztetnek, hogy XY levelét a világért se nyissam ki, mert az illető egy hacker, és ha kapcsolatba lépek vele, akkor jól meg leszek hackkelve. Hetente egy rakás ilyen levelet törlök, és nem értem, miért jó nekik, hogy ilyeneket küldözgetnek.

Elképzelem, ahogy a hacker bemegy a postámba, és akkor ott mit lát: egy rakás levelet, ami arről szól, hogy ő feltöri a fiókomat, és elolvassa a leveleimet. Rögtön a szívéhez kap, és szörnyet hal, és akkor én nem fogok több ilyen figyelmeztetést kapni, viszont körlevélben tájékoztatok mindenkit, hogy XY az én gépemben végezte, ezért most már ne írjanak.

Biztos, ami biztos, ezt a levelet naponta többször is el fogom küldeni, és mindenki örülni fog, hogy nincs többé gonosz hacker.

Címkék: spam hacker
4 komment

Csak tudnám,

2009/10/17. - írta: Nyica

hogy miért megy el valaki a tévébe égetni magát valami marhasággal. Tényleg azt hiszi, ha egyszerre megiszik két korsó sört, akkor sztár lesz belőle?
És még volt sok idétlen produkció, meg néhány jó is. Lehet persze, hogy ez másnak nem újdonság, de én sosem néztem eddig a Csillag születiket. Most egy kicsit leragadtam a tévé előtt, elvégre hétvége van, még akkor is, ha dolgoztam délelőtt.

Szólj hozzá!

Mert az élet egy

2009/10/12. - írta: Nyica

Több mint tíz rendőr vitte el a telitalálatot az ötöslottón, mondja a Híradó. A Szerencsejáték RT. nem árulja el, hogy jelentkeztek -e már a nyertesek, de a tévé mégis tudja, kik nyertek.

Molnároszkár cigányozik, buzizik, zsidózik, de marad, természetesen a zorbánviktor megvéd mindenkit, ebben gondolom benne vannak a molnároszkárok is.

Stadalax, a gazdaságos hashajtó, naponta csak 18 forintba kerül.

Szállj be a T Mobile sms quízjátékába, majd nyersz valamit, tapasztalatot azt biztos, vagy hülye maradsz örökre, neked már úgyis annyi, ha nem vagy előfizető


  kabaré                                                                      


 

 

1 komment
süti beállítások módosítása